Garudasana

Péntek Sármellék

Jóga Sármelléken Orvosi Rendelő melletti Fitness Teremben

péntekenként 17.00-18.30

Óra díja: 1.500.- Ft/fő/alkalom


Kedves Látogató!

Sármelléken található Fitness Terem egy óriási lehetőség a falubelieknek, a környéken élőknek.  A terem teljesen felszerelt dr. Erdős Julianna lelkes anyagi támogatásának köszönhetően. Jóga szőnyegek, téglák szolgálják a gyakorló kényelmét és a jógán kívül számtalan sportos programon lehet résztvenni. Gerinctorna, aerobic, pilates órák is vannak a jóga órák mellett. Szinte semmit nem kell hozni a gyakorlónak magával. :) Mégis valahogy nagyon nehéz magunkat elvinni sportolni, mozogni. A legnehezebb gyakorlat egyike a jógamatrac kiterítése.

Sok szeretettel várjuk a környékbelieket, akik szívesen kikapcsolódnak, feltöltődnek. Várjuk azokat, akik megértik, hogy mennyire fontos a megelőzés és nem a tűzoltás, a riasztás a kedvenc időtöltésük. Bízom benne, hogy egyre többen lesznek azok, akik rendelkeznek a belátás képességével, hogy nekünk kell a jólétünkért felelősséget vállalni  és  megfelelő akaraterővel tenni is azért, hogy megőrizzük egészségünket egy életen át. Mert hiába van ott a lépcső, ha nem megyünk fel rajta.

Szerdánként Sármelléken jóga 17.00-18.30-ig.

Érdeklődni, bejelentkezni: 30-477-3466 Papp Anikó

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>