21330812_10209214407748496_2012451736_o

Rólam

Papp Anikó vagyok jóga, nordic-walking, aqua-fitness, ai chi oktatóként egészségmegőrzéssel foglalkozom, egy olyan életmód kialakításával, amivel én is és a vendégeim is megfelelő mennyiségű és minőségű gyakorlás után jól érzi magát a bőrében.
Sportanimátorként is dolgozok Hévízen a Hévíz Hotel Spa-ban, Lotusz Therme & Spa Hotelben.
Keszthelyi Kórház Egészségfejlesztési Iroda megbízásából is tartok jóga és nordic walking órákat.
Csoportos jóga óráimmal megtalálható vagyok Keszthelyen, Hévízen, Sármelléken, Zalaváron, Zalaegerszegen is.

Mottóm: Ragyogó egészség 50 felett! Mindig az első lépést a legnehezebb meglépni!

Olyan egészségmegőrző, egészségfejlesztő, életminőséget emelő programokkal állok az ötven év feletti korosztály rendelkezésére, amely segítségével a passzív, mozgáshiányos életmódból keresők megtalálják a kivezető utat.

Magyarország 50 év feletti lakóinak csak nagyon kevés hányada él aktív, sportos életet.
Személyes tapasztalatból tudom, hogy gyermekként, testvérként nagyon nehéz motiválni családtagokat.
Ezt a feladatot időben át kell adni egy független személynek, aki szakértelmével el tudja érni a kívánt célt. Legyen ez fogyás,    alakformálás, erőnlét fejlesztése, nyújtás, regenerálódás, relaxálás, otthonról való kimozdulás, társasági élet.

Tevékenységemmel szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy minél többen kezdjenek el és köteleződjenek el egy kíméletes mozgásforma mellett. Vallom, hogy a legnagyobb érték az egészség és az idő. Kívánom mindenkinek, hogy önmagát folyamatosan fejlesztve elérje azt az életminőséget, amiben jól érzi magát, ki tud teljesedni és örömét tudja lelni.
Érdeklődni lehet: 30-477-3466 vagy pappaniko@yoga-nw-aqua-fitness.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>