Gurtnis

Kedd Hévíz

Jóga Hévízen Papp Anikóval

NaturMed Hotel Carbona tornaterme Hévíz, Attila utca

Keddenként: 18.30-20.00

Kedves Látogató! Fontos tudnivalókról tájékozódhatsz:

Kezdési időpont: 18.30-20.00 (érkezési idő: 15 perccel korábban, a terem már 18.00 órától nyitva van). Kérlek érkezz időben,  az órák pontosan kezdődnek és időben fejeződnek be.

Ha úgy ítéled meg, hogy késésben vagy, akkor inkább hagyjd ki ezt a közös gyakorlásra szánt alkalmat. Jógára való felkészülés egy időigényes folyamat. Legyél magadhoz nagyvonalú  és szánj elegendő időt az előkészületekre, a megérkezésre, átöltözésre. Ez egy közös gyakorlás, ezért minden körülmények között legyél tekintettel társaidra. Telefonodat kapcsold ki, vegyél le mindenféle hangjelzést, ébresztőt, rezgést stb… Ne zavarj másokat! Kérlek hozz magaddal a jóga matracodat, gurtnidat, blokkjaidat, tégláidat, takaródat. Eszközök igénylése csak korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre.

Hónap első keddjén  van lehetőséged havi bérletet vásárolni. 4 alkalmas bérlet ára 6.000.- Ft, ha 5 keddi alkalom van egy hónapban, akkor 7.500. – Ft. Ezzel azt kívánom elérni, hogy minél kevesebb legyen a fluktuáció, előre tudjam, hogy az adott hónapban kikkel dolgozhatok együtt, kevesebb legyen a meglepetés.  Ezáltal fent tudom tartani a folytonosságot, a folyamatos fejlődést, azaz minőségi órákat tudok nyújtani a hűséges gyakorlók számára. Szerdán, csütörtökön, pénteken  is tartok máshol jóga órát. Lejárhatod ezeken az órákon is a bérletedet.

Ha nem tudod elkötelezni magad egy hónapra, mert elfoglaltságaid nem teszik lehetővé, hogy minden kedden megjelenjen az órán, akkor vásárolj napi jegyet 2.000. -Ft-ért.

Ha az órák rendszeres látogatója vagy és előreláthatólag 2-3 óránál többet ki kell hagynod (betegség, szabadság, más elfoglaltság miatt) légy szíves jelezd e-mailben, telefonon! Kérlek, hogy óra előtt tájékoztass a szerzett vagy régóta fennálló betegsége(i)dről (mozgásszervi, más egészségügyi problémádról).

Kérlek új vendéget, ismerőst, barátot, családtagot ne hívj meg erre az órára!  “Ismerkedni a jógával, kipróbálnám a jógát” gyakorlásra is van lehetőséges akár ingyenesen az Egészségfejlesztési Iroda szervezésében szerdánként 17.00-18.00 óráig Zalaváron. Regisztrációhoz kötött,  érdeklődj e-mailben efikeszthely@gmail.com, vagy a Keszthelyi Kórházban személyesen vagy  telefonon. Állapotfelmérésekre h-cs 8.00-15.30 van lehetőség.

Ha bármilyen kérdésed van, akkor bátran hívj vagy írj! Szívesen állok a segítségedre! : +36304773466/pappaniko@yoga-nw-aqua-fitness.hu

 

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>