Szerda Gyenesdiás

Szerdánként 11.45-12.00 nordic walking óra

Találkozó: Gyenesdiás Tourinform Iroda előtti parkoló

Cél: Gyenesdiáson a Festetics kilátó 

Ha szeretnél részt venni ezen az órán, akkor légy szíves jelentkezz be Viberen, Messengeren, e-mail-ben: pappancsa@gmail.com, telefonon: 30-477-3466.

Találkozó ponttól: (Gyenesdiás Tourinform/Polgármesteri Hivatal) előtti parkoló kocsival indulunk a Honvéd utca végéhez, hogy elérjük a hegy alját. Ott letesszük az autókat, felszereljük a botokat, bemelegítünk és utána indulunk gyalogosan tovább.

Ez a reggeli átmozgató edzés azoknak szól, akik ismerkednek ezzel a mozgásformával. Érdemes eljönni, kipróbálni. Helyes testtartást, kartechnikát, ritmus felvételét,  nordic walking bot használatát, három lépést (diagonal, 1-2, 1-3) tanítok meg egy óra alatt, ezeket gyakoroljuk, csiszoljuk a technikát.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, és maradt még kérdésed nyugodtan hívj fel. Szívesen állok a rendelkezésedre! Sok szeretettel várlak!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>